פונדו גבינה שוויצרית
פונדו גבינה שוויצרי עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתאים ל-25 מנות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 116 קלוריות. אם יש לך בגט, גבינת gruyère, אגוז מוסקט טרי הקרקע ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פונדו גבינה שוויצרית, פונדו גבינה שוויצרית, ו פונדו גבינה שוויצרית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת פונדו 1 1/2 עד 2 ליטר (קרמיקה הוכחה להבה או פורצלן מזוגג יצוק ברזל) או מחבת מתכת כבדה על חום בינוני, חם 1 כוס יין עד בועות טופס ולאט לאט לעלות על פני השטח, על 6 דקות.
בקערה, מערבבים גבינה שוויצרית, גבינת gruyre, קורנפלור וחרדל.
מוסיפים תערובת גבינה, קומץ בכל פעם, ליין חם, ערבוב עד פונדו נמס בצורה חלקה ומתחיל בועה.
מוסיפים קירש ומפזרים פונדו עם אגוז מוסקט ופלפל.
הגדר מחבת על אלכוהול הוצת או להבת דלק מוצק משומר (אם מחבת היא קרמיקה, מניחים מפזר חום בינה לבין מקור חום). התאם את החום כך בועות פונדו לאט מאוד. בדוק מדי פעם כדי להיות בטוח פונדו לא צורב; אם זה חם מדי, להפחית או לכבות את החום, ואז לחדש את החימום כאשר התערובת מתחילה להתקרר.
קוביות לחם חנית, 1 בכל פעם, עם מזלגות פונדו או שיפודים דקים (מתכת או עץ) ומערבבים דרך פונדו (מערבבים על פני תחתית לעתים קרובות כדי למנוע חריכה); להרים ולתת לטפטף בקצרה על מחבת, ואז לאכול. אם פונדו מקבל עבה מדי לטבילה קלה, מערבבים יין מחומם יותר, כמה כפות בכל פעם. אחרי שפונדו נצרך, לגרד את קרום הגבינה מהמחבת לחלק ולאכול; זה נחשב פינוק מיוחד.