פוסילי עם פטה ופסטו לימון-צלפים
Fusilli עם פטה & לימון-Caper פסטו הוא pescatarian מנה עיקרית. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 15 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. 3 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו עד 3 אנשובי, מלח כשר, פטה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו עגבניות בגריל מחבת וסלט פטה עם רוטב קלפי לימון, תרד פסטו Fusilli, ו פוזילי עם פסטו תרד-אגוז (מתכונים דומים).
הוראות
שים את התרד הרטוב במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים קורטוב מלח, מכסים ומבשלים 3 עד 4 דקות.
הסר את המחבת מהחום, שמירה על המכסה; התרד ינבול ולהישאר ירוק בהיר. אם באמצעות בלנדר, לשים את השום, אנשובי, צלפים, גרידת לימון, 2 Tbs. פטה מתפוררת, פטרוזיליה, בזיליקום, מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל ומתמזגים עד הפסטו הוא שמנת. אם משתמשים במרגמה, מוסיפים את מרכיבי הפסטו אחד בכל פעם, חובטים בעלי עד מחית היטב ומעורבבים לפני הוספת המרכיב הבא. דק את הפסטו עם מי הפסטה השמורים כדי לקבל את העקביות של קרם נוזלי; אתה כנראה לא צריך להשתמש כל 1/2 כוס מים. להחזיר את הפסטה לסיר שבו הוא מבושל; להוסיף את התרד (לנקז כל נוזל שנשאר במחבת) ואת פסטו, תוך ערבוב טוב מאוד כדי לצפות את הפסטה. מערבבים את 2/3 כוס פטה מתפורר ומגישים.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות