פוקצ'ה לחם תירס
לחם תירס פוקצ'ה יכול להיות בדיוק הלחם שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 242 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את הסוכר, שמרים עלייה מהירה, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו פוקצ'ה לחם תירס צ' דר, כיצד להכין לחם פוקצ'ה & שום רוזמרין פוקצ' ה, ו לחם תירס טבעוני ללא גלוטן ומאפינס לחם תירס (100% דגנים מלאים) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב שמרים עלייה מהירה, מים חמים, וסוכר בקערה קטנה, ולתת לעמוד 5 דקות או עד בועות תערובת.
מערבבים יחד 2 כוסות קמח והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה; מערבבים בתערובת שמרים ו 2 כפות. שמן עד היטב מעורבב (הבצק יהיה דביק). להפוך את הבצק על משטח משוריין היטב, ללוש עד חלק וגמיש (כ 3 עד 5 דקות).
מניחים בקערה משומנת היטב, הופך לגריז העליון. לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת לעמוד 15 דקות.
מפזרים קמח תירס על תבנית אפייה.
מניחים בצק על תבנית אפייה, ומתגלגלים לכיכר 12 אינץ', ומפזרים קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק (כ 1 כף.). לכסות עם לעטוף פלסטיק, ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות.
מברשת בצק עם חומץ בלסמי. בעדינות הקש את הקצה של כף עץ לתוך החלק העליון של הבצק, ויצרו חריצים. למעלה עם עגבניות וגבינה.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד הזהב וגבינה נמס. מגניב 5 דקות, לחתוך לריבועים.