קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

פורטבלה פנה

פורטבלה פנה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את פורטבלה פנה. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.25 דולר למנה. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 20 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם עגבניות משומרות, פסטה פנה, כובעי פטריות פורטבלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. נסו פנה ברוטב עגבניות ופלפל מתוק (פנה ספוריט "איל פרנטויו"), פנה אל 'ארביאטה (פנה חריף) עם תחנת לואיס החדשה סנג' ובזה, ו פנה אל 'ארביאטה {פסטה פנה פיקנטית} - 50 נשים מחליפות משחק באוכל-רות רוג' רס ורוז גריי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת 5 עד 6 ליטר על אש גבוהה, הביאו לרתיחה 4 ליטר מים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים פנה ומערבבים מדי פעם עד שהם רכים לנגיסה, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנה!פנה!
3
מסננים ומחזירים לתבנית.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
בינתיים מוזגים שמן למחבת בגודל 10 עד 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה; כשהוא חם מוסיפים בצל, שום ופטריות. מערבבים לעתים קרובות עד שהבצל והפטריות צולעים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים יין ומבשלים עד שרוב הנוזלים מתאדים, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
מוסיפים עגבניות ומביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים לתערובת טעמים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
7
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8
יוצקים מעל פסטה חמה ומערבבים לציפוי ברוטב. כף לארבע קערות רחבות ורדודות ומעליהן באופן שווה עם פטרוזיליה וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון