פורטובלוס עם ארוגולה ופרמג'יאנו
Portobellos עם Arugulan ו Parmigiano נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. לך לחנות ותביא פטריות פורטובלו, טימין, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוגולה, שומר ופרמג'יאנו סלט רג' יאנו, ארטישוק תינוק מגולח עם לימון, ארוגולה ופרמג'יאנו, ו Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugulan ועם Taleggio ו Puttanesca (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים גריל גז או מכינים אש בגריל פחם.
מניחים את portobellos על הגריל ומבשלים, פונה פעמיים או שלוש, עד רך מעט, 5 עד 8 דקות.
מעבירים למגש, מסדרים את הצד של גריל הפטריות.
בקערה קטנה, לטאטא יחד 1/4 כוס שמן זית, ממרח אנשובי, חומץ, טימין. כפית את התערובת באופן שווה על portobellos ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
בקערה גדולה, לזרוק את ארוגולה עם הנותרים 2 כפות שמן זית ומיץ לימון. מתבלים במלח ים גס ופלפל.
מחלקים את ארוגולה בין שש צלחות ומעל כל אחד עם פטריות. באמצעות מקלף ירקות, לגלח את Parmigiano על סלטים.
מאת איטלקית צלייה על ידי מריו בטאלי, © 200