קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות9
מגזין

פורטובלוס עם ארוגולה ופרמג'יאנו

פורטובלוס עם ארוגולה ופרמג'יאנו
Portobellos עם Arugulan ו Parmigiano נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 183 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. לך לחנות ותביא פטריות פורטובלו, טימין, פרמזן-רג'יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ארוגולה, שומר ופרמג'יאנו סלט רג' יאנו, ארטישוק תינוק מגולח עם לימון, ארוגולה ופרמג'יאנו, ו Pizzettas בגריל עם Parmigiano, Prosciutto ו Arugulan ועם Taleggio ו Puttanesca (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל גז או מכינים אש בגריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
מניחים את portobellos על הגריל ומבשלים, פונה פעמיים או שלוש, עד רך מעט, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
מעבירים למגש, מסדרים את הצד של גריל הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
בקערה קטנה, לטאטא יחד 1/4 כוס שמן זית, ממרח אנשובי, חומץ, טימין. כפית את התערובת באופן שווה על portobellos ולתת לעמוד במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
בקערה גדולה, לזרוק את ארוגולה עם הנותרים 2 כפות שמן זית ומיץ לימון. מתבלים במלח ים גס ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ים גסמלח ים גס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מחלקים את ארוגולה בין שש צלחות ומעל כל אחד עם פטריות. באמצעות מקלף ירקות, לגלח את Parmigiano על סלטים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
7
מגישים באופן מיידי.
8
מאת איטלקית צלייה על ידי מריו בטאלי, © 200