תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פורל אפוי עם פטריות שיטאקי ועגבניות. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 721 קלוריות, 107 גר' של חלבון, ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות, בצל ירוק, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר, פורל אפוי עם פטריות שיטאקה, עגבניות וג'ינג'ר, ו פורל אפוי עם פסטו פטריות שיטאקה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. קו גדול מסגרת אפייה עם נייר; מעיל עם תרסיס nonstick.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מפזרים דגים עם מלח ופלפל. דגים פתוחים כמו ספר ומסדרים, צד העור למטה, על תבנית אפייה מוכנה.