קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה

פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה
פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 266 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם קרם פראצ'ה, חרדל מגורען, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה חדש, פורל מעושן וסלט תפוחי אדמה קיפלר, ו תה חם-פורל מעושן עם תפוחי אדמה וסלט רקטות (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את פרוסות הבצל בקערה של מי קרח. מכסים את תפוחי האדמה במים בסיר; מוסיפים קמצוץ של מלח, מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית לרתוח ומבשל, חשוף, עד מכרז, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים ולתת מגניב מעט; לטפוח יבש.
3
בינתיים, להקציף את קרם fraeche, חומץ, שמן זית וחרדל בקערה גדולה כדי להפוך את ההלבשה חלקה. מערבבים בשמיר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מסננים את הבצל, מתייבשים ומוסיפים לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים את תפוחי האדמה והמלפפון, מתבלים במלח ופלפל וזורקים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6
מחלקים את גרגיר הנחלים בין 4 צלחות ולהוסיף קצת סלט תפוחי אדמה לכל אחד. פתית את הטרוטה עם האצבעות שלך לפזר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
לא מגן מקומילא מגן מקומי
פורלפורל
7
מגישים עם לחם פומפרניקל ו / או סלק כבוש, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
פומפרניקלפומפרניקל
סלק כבושסלק כבוש
8
צילום אנטוניס אכילאוס