קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות61
מגזין

פורל Amandine, אספרגוס מאודה, ותפוחי אדמה חדשים

פורל Amandine, אספרגוס מאודה, ותפוחי אדמה חדשים
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. פורל Amandine, אספרגוס מאודה, ותפוחי אדמה חדשים, פורל Amandine, אספרגוס מאודה ותפוחי אדמה חדשים, ו פורל Amandine דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מניחים תנור נמוך ומנחים מגש על מתלה תנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מוסיפים תפוחי אדמה לסיר עמוק של מים רותחים; רק מספיק כדי לכסות תפוחי אדמה. מים מלוחים ומוסיפים חצאי תפוחי אדמה. תפוחי האדמה יבשלו במשך כ 12 דקות עבור מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
החזק חניתות אספרגוס בכל קצה. הצמד עצות אספרגוס מקצוות קשים על ידי כיפוף חניתות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4
מניחים חניתות במסננת. הניחו מסננת על סיר תפוחי האדמה והניחו כיסוי על המסננת. האספרגוס יהיה קיטור בעוד תפוחי האדמה מבשלים. האם זה האחרון 5 או 6 דקות כי תפוחי אדמה מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
תפוחי אדמה יהיה כמעט נעשה כאשר האחרון של פורל שלך הולך למחבת (שיטה כדלקמן.) כאשר תפוחי האדמה הם מכרז, לקחת דקה כדי לנקז אותם ולהחזיר אותם סיר חם. השאר אספרגוס מכוסה ולהניח בצד. להתלבש תפוחי אדמה עם עירית, רסס של שמן זית וקצת מלח. להשאיר בסיר חם עד פורל הוא על השולחן, ולאחר מכן להעביר לקערה הגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
פורלפורל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מחממים מחבת גדולה מעל חום מתון.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מערבבים ביצה וחלב בצלחת עוגת פח, להכות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מניחים כוס קמח בדיל עוגה שני ומתבשלים היטב עם מלח במשורה עם פלפל. פילה פורלת מעיל בביצה וחלב, ולאחר מכן בקמח מתובל. לאסוף פילה על צלחת עד שכולם נחפר ומוכן להיות מבושל.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פילה פורלפילה פורל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
9
הוסף 1/2 כף שמן זית כתית מעולה למחבת שלך, חצי סיבוב של המחבת בזרם איטי.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מוסיפים 1 1/2 כפות חמאה למחבת. כאשר קצף החמאה מוסיף פורל ומטגן בעדינות 4 פילה במשך 2 או 3 דקות בכל צד, עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
העברת פילה פורל מגש חם בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורלפילה פורל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
12
להחזיר מחבת לתנור ולהוסיף 1/2 כף שמן אקסטרה בתולה ו 1/2 כפות חמאה. כאשר קצף חמאה, לחזור על תהליך הבישול. כאשר כל הטרוטה מבושל, להוסיף כף אחרונה של חמאה למחבת. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים שקדים וחומים עד זהוב קלות, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
פורלפורל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
הסר פורל מהתנור ושופך שקדים על המגש.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
פורלפורל
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מגש מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה, פלחי לימון, חניתות אספרגוס מאודות ותפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
טריז לימוןטריז לימון
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר