קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות12
ציון בריאות6
מגזין

פורצ'טה הכל-בטן

פורצ'טה הכל-בטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל פורצ'טאן כל הבטן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 607 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 61 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. אם יש לכם מלח כשר, פלפל, פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות נסו פורצ'טה בטיגון עמוק של סו-וידה 36 שעות, פורצ'טה, ו פורצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עור בטן חזיר בצד למטה על קרש חיתוך גדול. באמצעות סכין שף חד, להבקיע בשר בזווית באמצעות משיכות על 1 אינץ ' זה מזה. סובב סכין 90 מעלות וחזור כדי ליצור תבנית יהלום בבשר.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
גרגרי פלפל טוסט וזרע שומר במחבת קטנה מעל חום בינוני גבוה עד משחימים קלות ארומטי, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להעביר מרגמה ועלי או מטחנת תבלינים לטחון עד כתוש בערך.
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
4
בשר חזיר העונה בנדיבות עם מלח ואז מפזרים פלפל כתוש ושומר, פלפל אדום, עשבי תיבול קצוצים, ושום microplaned. השתמש בידיים שלך כדי לשפשף את התערובת עמוק לתוך סדקים וסדקים בבשר.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
מגלגלים את הבטן לתוך בול עץ הדוק ודוחפים לראש קרש החיתוך, צד התפר למטה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
חותכים 12 עד 18 אורכים של חוט מטבח מספיק זמן כדי לקשור סביב החזיר ולהניח אותם במרווחים קבועים לאורך קרש החיתוך שלך, על 1 אינץ ' בנפרד כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
7
Lay התגלגל בשר חזיר בצד למטה על גבי מחרוזות. עבודה מן המיתרים החיצוניים כלפי המרכז, לקשור צלי בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
שלב 2 כפות מלח כשר עם 1 כפית אבקת אפייה. לשפשף תערובת על פני השטח כולו של פורצ ' טה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
אם צלי הוא גדול מדי מסורבל, בזהירות לחתוך לשניים עם סכין שף חד. עוטפים בחוזקה בפלסטיק ומקררים לפחות בין לילה ועד שלושה ימים. אם תרצה, פורצ ' טה יכול גם להיות קפוא בשלב זה לשימוש עתידי (ראה הערה)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
10
התאם מתלה לתנור למיקום האמצעי התחתון וחמם מראש תנור ל-300 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מניחים חזיר במערך v-rack במחבת קלייה גדולה, או אם בישול שני החצאים באותו זמן, על מתלה חוט להגדיר גיליון אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
מניחים מחבת צלייה בתנור וצולים עד הטמפרטורה הפנימית של בשר חזיר מגיע 160 ° F, בערך שעתיים, צולה עם טפטוף מחבת כל חצי שעה. אם אתה רוצה לבשל תפוחי אדמה יחד עם פורצ ' טה, ראה הערה. המשך צלייה עד סכין או שיפוד מוכנס לתוך החזיר מראה מעט מאוד התנגדות asides מן השכבה החיצונית של העור, כשעתיים יותר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
הגדל את טמפרטורת התנור ל-500 ° F והמשיך לצלות עד לפריך ומלא שלפוחיות, בערך 20 עד 30 דקות יותר. לחלופין, אתה יכול להסיר את הצלי מהתנור ואת האוהל עם לסכל עד שעתיים לפני שסיים אותו בתנור 500°f שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
אוהל עם נייר כסף ולאפשר לנוח במשך 15 דקות. חותכים עם סכין משונן לתוך דיסקים עבים 1 אינץ ' לשרת.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®