קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

פטוצ'יני אלפרדו

פטוצ'יני אלפרדו
פטוצ'יני אלפרדו הוא מנה עיקרית ים תיכונית. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. מתכון זה מן המתכונים פשוט דורש פסטה פטוצ'יני, אגוז מוסקט טחון, גבינת פרמזן, גבינת פרמזן. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו, ו פטוצ'יני אלפרדו דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
התחל את הפסטה: להביא סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה ושחרר הפטוצ ' יני שלך.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
לגרסה הקלאסית: להמס את החמאה במחבת sauté גדול להגדיר על אש נמוכה. ברגע שהחמאה נמסה, כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
לגרסה קרמית: להמס את החמאה במחבת sauté גדול להגדיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את השמנת לחמאה כשהיא נמסה. מערבבים לעתים קרובות כדי לשלב את השניים, שמירה על החום בסביבה הנמוכה ביותר שלה בעוד הפסטה מבשלת.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
פסטה מערבולת במחבת עם חמאה: כאשר הפטוצ ' יני הוא אל דנטה (מבושל, אבל עדיין קצת מוצק) להרים אותו מתוך הסיר עם מלקחיים ולהעביר את הפסטה למחבת סאוטה. אין לנקז את הפסטה. אתה רוצה את זה נוטף רטוב עם מי הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
הפעל את החום מתחת למחבת sauté בינוני ומערבלים את הפסטה וחמאה יחד כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מוסיפים חצי מהגבינה, ואז מערבלים וזורקים את הפסטה עד שהיא משתלבת ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2
במידת הצורך, להוסיף כמה כפיות יותר של מי בישול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
הוסף את שאר הגבינה וחזור.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1
מגישים מיד עם פלפל שחור קטן (לגרסה קלאסית) או אגוז מוסקט טחון (לגרסה קרמית) על הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
שאריות לשמור במשך 3 עד 5 ימים במקרר, מכוסה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., שרדונה לא מוסווה

פינו גריג 'יו ושרדונה לא מוכן הם הבחירה הראשונה שלי לפטוצ' יני אלפרדו. מנות אלפרדו מוקרמות, גביניות, חמאתיות יכולות להתאים להפליא עם שרדונה לא מוסווה או פינו גריג ' יו. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.