קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

פטוצ'יני עם רוטב פטריות בר

פטוצ'יני עם רוטב פטריות בר
אם יש לך שיני שום, פטרוזיליה, אצווה פטוצ'יני ביצים טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני וצמחוני דיאט. נסו פטוצ'יני עם רוטב פטריות בר, פטוצ'יני חסילונים מעושנים ופטריות בר, ו פטוצ'יני פטריות בר עם נקניק מרווה תפוח מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים פורצ ' יני בקערה בינונית; להוסיף 3 כוסות מים חמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בואו להשרות עד רך, כ -30 דקות.
3
מסננים פטריות, שומר נוזל השרייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
4
ממיסים חמאה עם שמן במחבת עמוקה גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
להוסיף שום; sauté עד תחילת חום, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים פטריות טריות; מפזרים מלח ופלפל. כיסוי; לבשל עד מכרז, ערבוב לעתים קרובות, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פנה1 פאונד פסטה פנה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
7
הוסף פורצ ' יני סחוט. כיסוי; לבשל 2 דקות. לחשוף; sauté 2 דקות יותר.
8
מערבבים ב 3 כפות פטרוזיליה; מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים רוטב פטריות ושריית נוזלים בנפרד ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מוסיפים פטוצ ' יני מבושל 1/2 כוס גבינה לרוטב פטריות במחבת. לזרוק על חום בינוני עד מחומם, גבינה נמסה, רוטב מעילי פסטה, הוספת שמורות פטריות השריית נוזל לפי הצורך אם יבש.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני מבושלפטוצ ' יני מבושל
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מערבבים הנותרים 3 כפות פטרוזיליה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
11
מעבירים לקערה גדולה ומגישים עם יותר גבינה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
* זמין בסעיף התוצרת של סופרמרקטים רבים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים איטלקיים.