קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

פטוצ'יני פרמזן אלפרדו

פטוצ'יני פרמזן אלפרדו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל פטוצ'יני אלפרדו פרמזן. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה ממתכונים קראפט יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, פטוצ'יני, גבינת פרמזן פולי-o, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט אוכמניות כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פטוצ'יני אלפרדו, פטוצ'יני אלפרדו לשניים, ו פטוצ'יני אלפרדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים פטוצ ' יני בסיר גדול לפי הוראות החבילה, השמטת מלח.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסננים פטוצ ' יני. חזור לפן.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף מרכיבים שנותרו; לערבב קלות.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.