פטל מקורר עם נקטרינות
פטל מקורר עם נקטרינות נטול גלוטן, וטבעוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מקלות קינמון, יין, נקטרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. נסו שבתאי נקטרינות, דומדמניות אדומות ופטל, פירות יער מוגזים, ו תותים קלים פשוטים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן. מביאים לרתיחה על חום גבוה; לבשל, חשוף, 8 עד 10 דקות עד הרוטב מצטמצם 1/3 כוס.
מניחים פטל בקערה בינונית.
יוצקים רוטב דרך מסננת רשת על פירות יער; לתת לעמוד, חשוף, 30 דקות או עד מגניב. מערבבים וניל.
כדי לשרת, במקום 3/4 כוס נקטרינה פרוסות בכל אחד 4 מנות קינוח; כף 1/4 כוס תערובת פטל על כל מנה.