פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום
פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 544 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו פורצ'יני, טימין, יין אדום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום, בשר חזיר צרוב Tenderloin פטריות קרמל מרווה עם הפחתת יין אדום Blackberry, ו עגל, פטריות בר ויין אדום.
הוראות
אם משתמשים פורצ ' יני מיובש, להשרות במים רותחים חמים כדי לכסות עד רך, כ 45 דקות. הרם את פורצ ' יני, לסחוט החוצה נוזל עודף, ולהשליך נוזל השרייה. יש לשטוף במסננת כדי להסיר כל חצץ יבש טפיחה. חצי פרוסות גדולות יותר.
אם משתמשים בפורצ ' יני טרי, חצי או רבע גדולים יותר, שומרים על קטנים שלמים, ומעבירים הכל לתבנית אפייה. לזרוק את כל הפטריות עם טריזי בצל, שום, טימין, יין, 3 כפות שמן, מלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק בצל פנינה עם שמן כף הנותרים מלח ופלפל לטעום במחבת אפייה רדודה.
תערובת פטריות צלויות, מכוסה בנייר כסף, בשליש העליון של בתנור ובצל פנינה, חשופות, בשליש התחתון, בוחשות מדי פעם ומחליפות מיקום של מחבתות באמצע הקלייה, עד שבצל פנינה רך וחום זהוב, כ -45 דקות בסך הכל.
לחשוף תערובת פטריות ומערבבים 1/2 כוס יין אדום הפחתת. המשך צלייה תערובת באמצע התנור, חשופה, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים ונוזל מצטמצם בחצי, כ -30 דקות. מערבבים בצל פנינה וצולים עד חם, על 10 דקות יותר.
חום שנותר הפחתת יין אדום.
פטריות העונה ובצל עם מלח ופלפל.
טפטוף עם קצת הפחתת יין אדום ומגישים את השאר בצד.
פטריות ובצל ניתן קלוי 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ומקורר, מכוסה. לחמם לפני ההגשה.