קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות10
ציון בריאות100
מגזין

פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום

פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום
פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 544 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו פורצ'יני, טימין, יין אדום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום, בשר חזיר צרוב Tenderloin פטריות קרמל מרווה עם הפחתת יין אדום Blackberry, ו עגל, פטריות בר ויין אדום.

הוראות

1
אם משתמשים פורצ ' יני מיובש, להשרות במים רותחים חמים כדי לכסות עד רך, כ 45 דקות. הרם את פורצ ' יני, לסחוט החוצה נוזל עודף, ולהשליך נוזל השרייה. יש לשטוף במסננת כדי להסיר כל חצץ יבש טפיחה. חצי פרוסות גדולות יותר.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
3
אם משתמשים בפורצ ' יני טרי, חצי או רבע גדולים יותר, שומרים על קטנים שלמים, ומעבירים הכל לתבנית אפייה. לזרוק את כל הפטריות עם טריזי בצל, שום, טימין, יין, 3 כפות שמן, מלח ופלפל לפי הטעם. לזרוק בצל פנינה עם שמן כף הנותרים מלח ופלפל לטעום במחבת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל פנינהבצל פנינה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4
תערובת פטריות צלויות, מכוסה בנייר כסף, בשליש העליון של בתנור ובצל פנינה, חשופות, בשליש התחתון, בוחשות מדי פעם ומחליפות מיקום של מחבתות באמצע הקלייה, עד שבצל פנינה רך וחום זהוב, כ -45 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
הסר בצל פנינה מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
לחשוף תערובת פטריות ומערבבים 1/2 כוס יין אדום הפחתת. המשך צלייה תערובת באמצע התנור, חשופה, ערבוב מדי פעם, עד ירקות רכים ונוזל מצטמצם בחצי, כ -30 דקות. מערבבים בצל פנינה וצולים עד חם, על 10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
צמצוםצמצום
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
חום שנותר הפחתת יין אדום.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
פטריות העונה ובצל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
טפטוף עם קצת הפחתת יין אדום ומגישים את השאר בצד.
מרכיבים שתצטרך
צמצוםצמצום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1
פטריות ובצל ניתן קלוי 1 יום קדימה, מקורר לחלוטין, ומקורר, מכוסה. לחמם לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות