פטריות ממולאות פירות ים הטובות ביותר
פטריות ממולאות פירות ים הטובות ביותר הוא מתכון פסקטארי עם 12 מנות. תמורת 62 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 109 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -8 גרם שומן . הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-126 יאמרו שהוא פגע במקום. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. זה עובד היטב כמזנון מאוד ידידותי לתקציב. אם יש לכם מלח ופלפל גרוס, פירורי לחם, סרטני שלג וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 47% , וזה די טוב. פטריות ממולאות פירות ים הטובות ביותר , פטריות ממולאות פירות ים קריאוליות ופסטת פירות ים רזה עם אספרגוס ופטריות דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). מרפדים תבנית בנייר אפייה בנייר אלומיניום.
מניחים גבינת שמנת, חלמון ביצה, 1 כף פירורי לחם, בצל ירוק, מיץ לימון, רוטב ווסטרשייר, אבקת שום, מלח ופלפל בקערת המיקסר.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה. מקפלים פנימה את סרטן השלג והשרימפס. ממלאים את הפטריות בתערובת זו, ודוחסים לתוך פירורי הלחם הנותרים לציפוי.
מניחים על מלית נייר אפייה כשהצד כלפי מעלה לאחר הציפוי.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהפטריות התרככו מעט, 12 עד 14 דקות. מכניסים את התנור לצלייה וצולים פטריות במשך כמה דקות עד שהחלק העליון מזהיב ומבעבע.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם הבחירות המובילות שלי עבור פטריות ממולאות. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות את Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-23 דולר לבקבוק.
![מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו]()
מדיצ'י ארמטה קונצ'רטו למברוסקו רג'יאנו
אדום אודם עז עם ניחוחות נעימים מתמשכים ופירותיים. יבש אך פירותי בו זמנית. רך ורענן בחיך.