אם יש לך שן שום, פירורי לחם, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 0%. פטריות ממולאות קלסיות, קלות, מרק ערמונים קלאסי עם פטריות Marsala, ו פלפלים ממולאים קלאסיים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 191° (190°C).
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד
2
הפוך מילוי:
3
מחממים 1 כף חמאה במחבת קטנה על חום בינוני-גבוה. מטגנים את גבעולי הפטרייה הקצוצים ואת שאלוט במשך 4-5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספת
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
4
מוסיפים את השום והאגוזים ומפזרים מלח. מערבבים היטב ו sauté 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
(או או רגיל)
5
כבה את החום והוסף את הפטרוזיליה, הרבס דה פרובאנס ופירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות ענבים אדומים או ירוקים ללא גרעינים, חצויים
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/4 כוס שומן חזיר
6
יוצקים את השרי למעבד מזון, ואז את שאר המילוי. דופק כמה פעמים כדי לקבל תערובת בסדר, כמעט להדביק.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
7
דברים פטריות כובעי: לזרוק את כובעי פטריות עם שמן זית. ממלאים כל פטריה עם המילוי, ומניחים על תבנית אפייה.
רוזה מבעבעת ויין מבעבע הם בחירה מצוינת עבור פטריות ממולאות. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים למזון ומשלימים מגוון רחב של טעמים. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מרטיני ורוסי סודה רוזה. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.