וופלים בחמאה של בייקון
גשו לסופר וקנו חלב-חמאה, קמח, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: וופלים בחמאה של בייקון, בייקון & שוקולד Chunky Buttermilk וופלים, ו וואפלי חמאה עם בייקון סוכר חום.
הוראות
מחממים וופל ברזל. (מגהצי ופל ללא ציפוי nonstick ייתכן שיהיה צורך להיות מוברש עם שמן צמחי או מרוסס עם תרסיס בישול לפני הבלילה עבור כל ופל הוא הוסיף.)
בקערה גדולה, להכות ביצים עם מקציף חוט או מקצף יד עד רכות. לנצח את שאר החומרים למעט סירופ רק עד מעורבב.
יוצקים על 1/2 גביע הבלילה מכוס או כד על מרכז ברזל ופל חם. (בדוק את הוראות היצרן עבור כמות מומלצת של הבלילה.) Close lid of vaple iron.
אופים על 5 דקות או עד מהביל מפסיק. בזהירות להסיר ופל. חזור עם הבלילה שנותרה.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
הערות פרחוניות ופריחה כתומה, מתערבבים עם ניחוחות של הדר, אפרסק, יערה ומשמש קל על האף. על החיך תוכלו למצוא טעמים של אפרסק, משמש והדרים. טעמים אלה משלבים כדי לייצר ריזלינג יבש, אך מאוזן היטב.