קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

פטריות פורטבלה מלאות סרטן

פטריות פורטבלה מלאות סרטן
פטריות פורטבלה מלאות סרטנים עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 232 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך סרטן, בצל ירוק, ווסטרשייר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. נסו פטריות פורטבלה עם קיסרי הסרטן א לה ג'ון שילדס, סרטן רנגון (סרטנים & גבינת שמנת מלא Wontons), ו פטריות פורטבלה עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
שוטפים פטריות ומייבשים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2
הסר וקוצצים גבעולים.
3
מערבבים גבעולים קצוצים עם סרטן, גבינה, בצל, ווסטרשייר.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
סרטןסרטן
4
מניחים פטריות, כוס בצד למעלה, במחבת 9 על ידי 13 אינץ חמאה. תערובת סרטן כפית שווה על פטריות, ולאחר מכן לחץ בקלילות כדי להתאים בתוך כובעים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
סרטןסרטן
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
אופים בתנור 350 עד גבינה נמסה וחום קלות, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מגישים חם.

יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג

שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. אתה יכול לנסות שרדונה לונה לאפיס. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
לאפיס לונה שרדונה
לאפיס לונה שרדונה
גרידה כתומה, אננס בשל, טוסט ווניל על האף. גוף מלא, טרי ותוסס, עם אפרסק לבן שופע וטעמי תפוחים בשלים המובילים לגימור מתובל בחמאה.