פטריות קרמיני מוכות בבירה הן אולי רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 699 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך בירה, עירית, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. וזה די טוב. נסו ירכיים עוף צלויות עם פטריות קרמיני, פטריות מוכות בירה, ו פטריות מוכות בירה Pepperjack (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב: בקערה קטנה, להקציף את המיונז, עירית, מיץ לימון, חרדל, טימין, קאיין, מלח, פלפל, שום וגרידת לימון יחד כדי להתמזג. (רוטב יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
עבור הפטריות: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, עירית, טימין, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את הבירה הצוננת לתערובת הקמח ומקציפים עד שהבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
יוצקים את השמן לסיר רחב גדול וכבד. צרף מדחום ומטגן עמוק לצד הסיר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה עד שהטמפרטורה נרשמת בין 330 ל 350 מעלות F. עובדים בקבוצות, טובלים כמה פטריות בכל פעם לתוך הבלילה הבירה מעיל בנדיבות, המאפשר כל הבלילה עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. זרוק את הפטריות, כמה בכל פעם, לתוך השמן החם ומטגנים עד הבלילה הוא חום זהוב עמוק ואת הפטריות רכות, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת השמן בין 330 ו 360 מעלות F, 3 1/2 ל 4 1/2 דקות לכל אצווה. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הפטריות ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
תלוש את הפטריות על מגש הגשה ומניח את רוטב הטבילה לצד.