פטריות קרמיני מוכות בבירה
פטריות קרמיני מוכות בבירה הן אולי רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 699 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 55 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך בירה, עירית, שמן canolan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. וזה די טוב. נסו ירכיים עוף צלויות עם פטריות קרמיני, פטריות מוכות בירה, ו פטריות מוכות בירה Pepperjack (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לרוטב: בקערה קטנה, להקציף את המיונז, עירית, מיץ לימון, חרדל, טימין, קאיין, מלח, פלפל, שום וגרידת לימון יחד כדי להתמזג. (רוטב יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
עבור הפטריות: בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, עירית, טימין, מלח ופלפל.
יוצקים את הבירה הצוננת לתערובת הקמח ומקציפים עד שהבלילה חלקה.
יוצקים את השמן לסיר רחב גדול וכבד. צרף מדחום ומטגן עמוק לצד הסיר.
מחממים את השמן על חום בינוני-גבוה עד שהטמפרטורה נרשמת בין 330 ל 350 מעלות F. עובדים בקבוצות, טובלים כמה פטריות בכל פעם לתוך הבלילה הבירה מעיל בנדיבות, המאפשר כל הבלילה עודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. זרוק את הפטריות, כמה בכל פעם, לתוך השמן החם ומטגנים עד הבלילה הוא חום זהוב עמוק ואת הפטריות רכות, התאמת החום לפי הצורך כדי לשמור על טמפרטורת השמן בין 330 ו 360 מעלות F, 3 1/2 ל 4 1/2 דקות לכל אצווה. באמצעות כפית מחוררת, להסיר את הפטריות ולנקז על מגבות נייר.
תלוש את הפטריות על מגש הגשה ומניח את רוטב הטבילה לצד.
מגישים בעוד הפטריות עדיין חמות.