פיורה עם ברוקולי Rabe, עוף, גבינת פקורינו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 425 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוף, ברוקולי רב, כרישה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו פנה עם ברוקולי רבה, אגוזי מלך, פקורינו, פנה עם ברוקולי רבה, אגוזי מלך, פקורינו, ו ברוקולי ראבה ופיצת גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר מים לרתיחה. לטבול ברוקולי rabe במים 1 דקה או עד ירוק בהיר.
מרכיבים שתצטרך
ברוקולי רבה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
הסר עם כפית מחוררת; מניחים במגבת כדי להתחמם. לכסות סיר; להביא מים בחזרה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
סיר
3
מוסיפים פסטה ומבשלים 12 דקות או עד אל דנטה. בינתיים, לחמם מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה; להוסיף שמן זית, שום, כרישה. מבשלים 23 דקות או עד רק חום זהוב. עוף העונה עם 1/4 כפית כל מלח ופלפל. להעלות חום גבוה, ולהוסיף עוף. מבשלים 23 דקות או עד שחום היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
עוף שלם
שום
פסטה
כרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים ברוקולי rabe, ציר עוף, פלפל אדום כתוש, ומלח ופלפל הנותרים. מבשלים עוף וירקות 6 דקות או עד רך ונוזל מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
מלח ופלפל
ברוקולי רבה
ציר עוף
ירק
עוף שלם
5
מסננים פסטה; להעביר צלחת הגשה. פסטה למעלה עם רוטב; להוסיף גבינה מיורן, לזרוק לשלב.