קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

פילאף אורז תרד-פטה, סטייק פרוס עם רוטב אורגנו ועגבניות צלויות עם פטרוזיליה

פילאף אורז תרד-פטה, סטייק פרוס עם רוטב אורגנו ועגבניות צלויות עם פטרוזיליה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פילאף אורז תרד-פטה, סטייק פרוס עם רוטב אורגנו ועגבניות צלויות עם פטרוזיליה. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 872 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -38 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זה מושלם ליום האהבה . אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, פלפל צ'ילי, עגבניות שזיפים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון של 72% , המנה הזו טובה. בגט פרוס עם חמאת עירית אנשובי וצנוניות , בשר חזיר פרוס מוקפץ עם ג'ינג'ר צעיר ובצל אביבי - מוצגים בקבוצה , ובשר בקר חם פרוס דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים טפטוף שמן זית כתית מעולה ו-2 כפות חמאה על אש בינונית בסיר עם מכסה הדוק. לחמאה המומסת מוסיפים את האורזו וצולים קלות.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
פטרוזיליה שטוחה נדיבה, פרוסה דקפטרוזיליה שטוחה נדיבה, פרוסה דק
1 1/4 כוס אורז ארוך1 1/4 כוס אורז ארוך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ או פרוס1 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ או פרוס
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים לריכוך, 5 דקות. מערבבים פנימה את האורז ו-1 1/2 כוסות ציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 15 דקות. מחממים את הפטם מראש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'ילי אדום, קצוץ או פרוספלפל צ'ילי אדום, קצוץ או פרוס
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
צרור תרד חוות, שטוף ומיובשצרור תרד חוות, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
מוסיפים את שארית הציר יחד עם התרד למעבד מזון ומעבדים לקצוץ דק. מערבבים את התרד לתוך האורז ומתבלים במוסקט, מלח ופלפל. מכסים, מכבים את האש ומניחים לעמוד עוד 2 דקות. מורידים את האורז במזלג ומערבבים פנימה את הפטה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4
לעגבניות: מתבלים עגבניות חצויות במלח ופלפל ומעליה פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
5
מטפטפים את העגבניות בשמן זית כתית מעולה ומבשלים 3 עד 4 דקות. נותנים לבשר לנוח מעט ואז פורסים דק מאוד כנגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
הגישו את הסטייק הפרוס עם תוספת של אורז, כף רוטב מעל ו-2 חצאי עגבניות לאדם.;
מרכיבים שתצטרך
סטייק פרוססטייק פרוס
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
1
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה. מצפים את הסטייקים הציפויים בשמן זית כתית מעולה ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. כשהגריל חם מאוד, מבשלים את הבשר 10 עד 12 דקות עבור מדיום-רייר או 15 דקות עבור מדיום, הופכים מדי פעם. כשהבשר מתבשל כ-5 דקות מתחילים את הרוטב בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
סטייק צלעסטייק צלע
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
הוסף 2 כפות שמן זית כתית מעולה, שום, שאלוט, פלפל צ'ילי ואורגנו. מערבבים 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את החמאה. כשהחמאה נמסה, מערבבים פנימה את מיץ הלימון ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג