פילאף אורז תרד-פטה, סטייק פרוס עם רוטב אורגנו ועגבניות צלויות עם פטרוזיליה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פילאף אורז תרד-פטה, סטייק פרוס עם רוטב אורגנו ועגבניות צלויות עם פטרוזיליה. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 872 קלוריות , 47 גרם חלבון ו -38 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ- Foodnetwork יש 1 מעריצים. זה מושלם ליום האהבה . אם יש לכם פטרוזיליה שטוחה, פלפל צ'ילי, עגבניות שזיפים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . עם ציון של 72% , המנה הזו טובה. בגט פרוס עם חמאת עירית אנשובי וצנוניות , בשר חזיר פרוס מוקפץ עם ג'ינג'ר צעיר ובצל אביבי - מוצגים בקבוצה , ובשר בקר חם פרוס דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
מחממים טפטוף שמן זית כתית מעולה ו-2 כפות חמאה על אש בינונית בסיר עם מכסה הדוק. לחמאה המומסת מוסיפים את האורזו וצולים קלות.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
פטרוזיליה שטוחה נדיבה, פרוסה דק
1 1/4 כוס אורז ארוך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד לציפוי
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צ'ילי אדום, קצוץ או פרוס
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים לריכוך, 5 דקות. מערבבים פנימה את האורז ו-1 1/2 כוסות ציר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים במשך 15 דקות. מחממים את הפטם מראש.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'ילי אדום, קצוץ או פרוס
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
צרור תרד חוות, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
3
מוסיפים את שארית הציר יחד עם התרד למעבד מזון ומעבדים לקצוץ דק. מערבבים את התרד לתוך האורז ומתבלים במוסקט, מלח ופלפל. מכסים, מכבים את האש ומניחים לעמוד עוד 2 דקות. מורידים את האורז במזלג ומערבבים פנימה את הפטה.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מחממים מחבת ברזל יצוק או מחבת גריל על אש בינונית-גבוהה. מצפים את הסטייקים הציפויים בשמן זית כתית מעולה ומתבלים בנדיבות במלח ופלפל. כשהגריל חם מאוד, מבשלים את הבשר 10 עד 12 דקות עבור מדיום-רייר או 15 דקות עבור מדיום, הופכים מדי פעם. כשהבשר מתבשל כ-5 דקות מתחילים את הרוטב בסיר קטן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הוסף 2 כפות שמן זית כתית מעולה, שום, שאלוט, פלפל צ'ילי ואורגנו. מערבבים 2 עד 3 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את החמאה. כשהחמאה נמסה, מערבבים פנימה את מיץ הלימון ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
עבור מוסיף שומן
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים