קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

פילה בקר בגריל עם בצל אביב בגריל

פילה בקר בגריל עם בצל אביב בגריל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר בגריל עם בצל באביב בגריל. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 729 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 65 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך מיץ לימון, חזרת, שן שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו בצל ירוק צלוי וצלעות עין, הלוחש Crisper: בצל האביב בגריל, ו אספרגוס בגריל ובצל באביב עם רוטב לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים גריל בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
3
טוחנים את התבלינים קלויים במטחנת תבלינים ולהוסיף לקערה קטנה עם קאיין. מקפלים את קצה הזנב של הבשר מתחת כדי ליצור גליל של בשר כי הוא אפילו בעובי. לקשור עם חוט הקצב כדי לאבטח. זה יעזור לבשר לבשל באופן שווה כדי להיות מטופלים בקלות. לאחר tenderloin קשור, העונה בשר בנדיבות עם מלח לשפשף עם תערובת התבלינים. תן לו עיסוי קטן עם שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את הפילה על הגריל שחומם מראש וגריל מכל הצדדים עד שהוא חום מאוד חרוך מבחוץ. כאשר tenderloin הוא נחמד וחום על כל הצדדים, להעביר אותו לחלק קריר יותר של הגריל ולסגור את הגריל ומבשלים עד שהוא מבושל על doneness הרצוי (נדיר בינוני בשבילי), על 20 עד 25 דקות בערך עבור בינוני נדיר. אם בישול בתוך הבית, לשים את הבשר בתנור שחומם מראש 375 מעלות f לצלות את doneness הרצוי, על 125 עד 130 מעלות F עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
הסר את הבשר מן הגריל או התנור ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך כ 10 דקות לפני חיתוך; זה ישמור את tenderloin עסיסי מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
בינתיים, לזרוק את הבצל עם שמן זית כתית מעולה ומלח ומניחים על הגריל שחומם מראש. גריל עד שהם רכים וחרוכים.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
הסר מהגריל ושמורה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
כדי לשרת, להסיר את החוט מן הבשר.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
9
חותכים לפרוסות דקות יחסית, אבל עבות יותר אם אתה מעדיף.
10
מגישים 3 פרוסות בשר, עבור כל מנה, עם בצל בגריל וכפית של שמנת חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
11
מממממ...בשר גדול!
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12
מערבבים את כל החומרים בקערת הגשה. טעם לתיבול, להתאים מלח במידת הצורך. קלי קלות!
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון