פילה בקר במרינדה ברוטב חריף Cholula עם טמל ודבק Achiote
צריך ללא גלוטן ורוטב חלב חינם? פילה בקר המושרה ברוטב חריף Cholula עם טמל וממרח Achiote יכול להיות מתכון עצום לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 103 גרם של שומן, וסך הכל 1283 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו משחת אכיוטה, פלפל חריף, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו שום ורוטב חריף תוסס, במרינדה ובסיר קלוי פילה בקר עם תפוח אדמה מבריק, ו פילה של בשר עם רוטב פלפל מעורב (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להכין את המרינדה, לשלב את כל החומרים יחד במיכל גדול להשרות את הבשר במשך 2 שעות במקרר. לאחר שהבשר מושרה, צורבים את הבשר משני הצדדים בתבנית מטוגנת למשך כ-10 דקות או עד לקבלת העדינות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
כדי להפוך את מילוי tamale: במחבת סאוט, להוסיף מספיק שמן זית כדי להקל על החלק התחתון של המחבת והחום.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.