אם יש לך פלפל סדוק גס, פטריות פורצ'יני, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פילה בקר מפוצל עם פורצ'יני סלאטר, עץ אלון ארגנטינאי-פילה בקר עם רוטב צ'ימיצ' ורי, ו עץ אלון ארגנטינאי-פילה בקר עם רוטב צ'ימיצ' ורי.
הוראות
1
כדי להפוך את המריחה, לשלב את כל החומרים בקערה קטנה ומערבבים להתמזג היטב.
הכן אש עקיפה בגריל שלך, עם אש חמה בצד אחד ולא אש בצד השני. עבור גריל פחם, להשרות 1 שבבי עץ כוס במים לפחות 30 דקות ומניחים ישירות על גחלים חמים כאשר מוכן קרש. עבור גריל גז, מניחים 1/2 כוס שבבי עץ יבשים בתיבה מעשן (או לעטוף שבבים בנייר אלומיניום לתקוע חורים בנייר הכסף) ומניחים על חום ישיר בחלק האחורי של הגריל.
מניחים 1/2 כוס שבבי עץ יבשים במחבת מתכת קטנה על המתלה התחתון של התנור ולתת smolder במשך כ 15 דקות לפני הקרשים. בינתיים, במחבת בינונית-חמה, לצרוב את הפילה מכל הצדדים. כאשר העשן מתחיל למלא את התנור, מניחים את הסטייקים הצרובים על הקרש באמצע התנור. תנור-קרש במשך 20 דקות, או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הסטייק רושם על 54° עבור בינוני-נדיר.