פילה בקר עם בצל קרמל ושמנת חזרת
גשו לסופר וקנו חרדל, סוכר חום, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: בצל קרמל וחזרת פירה תפוחי אדמה, סטייקים בקרמל בצל w / רוטב חזרת שמנת, ו בצל מקורמל מצופה סטייקים עם רוטב חזרת שמנת.
הוראות
מערבבים יחד את השמן, שום, ותימין ומתבלים עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
מברישים את התערובת על כל הבשר, ומבטיחים שהוא מצופה היטב. מחממים ברביקיו מכוסה לחום עקיף בינוני.
שים את הבשר בתבנית אפייה ומניח אותו על המדף באמצע ברביקיו. מנמיכים את המכסה ומבשלים 40 דקות עבור בינוני נדיר.
הסר את הבשר מהחום, לכסות באופן רופף עם נייר, ולהשאיר לנוח עד מוכן לשרת.
בעוד הבשר מתבשל, לקרמל את הבצלים.
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים 23 דקות, או עד שהתרככו מעט. Tum החום עד נמוך ומבשלים את הבצל במשך 15 דקות נוספות, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים caramelize. מערבבים את הסוכר ומבשלים במשך 5 דקות נוספות, או עד caramelized.
כדי להפוך את הקרם חזרת, לייבש את חזרת ביסודיות grate דק מאוד.
מערבבים עם סוכר, חרדל, וחומץ. מקציפים את הקרם עד שהוא יוצר פסגות נוקשות. מקפלים את שאר החומרים ואת העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
לאחר שהבשר נח, חותכים אותו לפרוסות בעובי אינץ'. פיזור עם זרזי טימין נוספים ומגישים עם קרם חזרת ובצל מקורמל.
מגישים עם תפוחי אדמה מאודים ושעועית ירוקה.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;