פילה בקר עם קוניאק-רוטב בצל
פילה בקר עם קוניאק-רוטב בצל נטול גלוטן, מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 35 גרם חלבון 50 גרם של שומן, וסך הכל 756 קלוריות. אם יש לכם מרק בשר, בצל ירוק, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: פילה בקר עם קוניאק-פטריות ורוטב בצל, מדליונים בקר עם רוטב קוניאק, ו סטייק פילה בקר עם חרדל-רוטב קוניאק.
הוראות
מפזרים בשר באופן שווה עם 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל. פילה חום בשמן חם במחבת ברזל ovenproof או יצוק מעל חום בינוני גבוה 3 דקות בכל צד.
הסר פילה, שמירה על טפטוף במחבת.
ממיסים חמאה בטפטופים מעל חום בינוני-גבוה.
מוסיפים טבעות בצל צהובות ואדומות, ומטוגנים 5 דקות.
מוסיפים בצל ירוק, בצלצלים ושום, וחתיכים 10 עד 15 דקות או עד השחמה קלה. מערבבים קוניאק ומרק; מבשלים מעל חום בינוני גבוה, תוך ערבוב מתמיד, עד הנוזל מתאדה (כ 5 דקות).
מניחים פילה על גבי תערובת בצל במחבת. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים ב 400 במשך 15 עד 20 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רשם בשר 135 (נדיר בינוני).
הסר פילה מ מחבת, הזמנת תערובת בצל במחבת; לכסות פילה באופן רופף, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות.
מבשלים תערובת בצל על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, 5 דקות או עד הנוזל מתאדה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
* 1/4 כוס יין אדום או מרק בשר ניתן להחליף קוניאק.