פילה בקר פטריות של אמא
טנדרלוין בשר פטריות של אמא נטול גלוטן, מנה צדדית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 50 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זרעי ענבים, פטרוזיליה שטוחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו פילה בקר פטריות, פילה בקר ברוטב פטריות, ו פילה בקר עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מתבלים את בשר טנדרלוין צלי בנדיבות עם מלח ופלפל.
חום 1 כף שמן זרעי ענבים במחבת גדולה על חום גבוה.
מוסיפים את הבשר למחבת ומבשלים, הופכים מדי פעם עד שהבשר חום מכל הצדדים, כ -5 דקות.
מעבירים את הבשר לתבנית אפייה. צולים בתנור עד מדחום מוכנס למרכז של אוגרי בשר 120 מעלות F עבור בינוני-נדיר, על 35 דקות.
להעביר את הבשר ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות.
במחבת גדולה, חום 2 כפות שמן זרעי ענבים על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות וקמח עד להשחמה ופריך קלות.
במחבת נפרדת, בטמפרטורה גבוהה, מחממים את הבייקון הקצוץ עד פריך.
הסר את הבייקון מהמחבת ולהניח בצד.
יוצקים את רוב שומן הבייקון, שומרים קצת במחבת. באותו מחבת, מחממים את שומן הבייקון על אש בינונית-נמוכה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים את הבצל עד רך ומבושל דרך, על 8 דקות.
בסיר גדול, לשלב את הפטריות מבושלות, בייקון, בצל, ושמנת, ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים במשך 15 דקות, או עד הקרם מתעבה. מערבבים את הפטרוזיליה הקצוצה (הזמנת כמה לקישוט), ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
דק לחתוך את הבשר פילה ולהעביר מגש מנה מחומם.
יוצקים את רוטב פטריות חם מעל ומקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.