קושיבינוני
מוכן ב36 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

פילה של בשר בקר au Poivre

פילה של בשר בקר au Poivre
פילה של בשר בקר au Poivre נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 610 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק בשר, פלפל טחון גס, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פילה של בשר בקר Au Poivre, פילה של בשר בקר au Poivre, ו פילה של בשר בקר au Poivre.

הוראות

1
מניחים את הפילה על לוח ומטפחים אותם יבש עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2
מפזרים את הפילה במלח ולאחר מכן לחץ על הפלפל השחור באופן שווה משני הצדדים. אפשר לנוח בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
3
מחממים 1 1/2 כפות של החמאה והשמן במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה עד שהחמאה כמעט מעשנת.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מניחים את הסטייקים במחבת ומורידים את החום למדיום.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מטגנים את הסטייקים במשך 4 דקות בצד אחד ולאחר מכן במשך 3 דקות בצד השני, עבור מדיום רייר.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
6
הסר את הסטייקים למגש הגשה ולכסות בחוזקה בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
בינתיים, יוצקים את כל אבל 1 כף שומן מן המחבת סאוט.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על אש בינונית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
9
מוסיפים את מרק הבשר ומבשלים על אש גבוהה במשך 4 עד 6 דקות, עד מופחת בחצי, גירוד חתיכות חומות מתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיפים את הקוניאק ומבשלים 2 דקות נוספות. את החום, מערבולת הנותרים 2 כפות חמאה 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
קוניאקקוניאק
(או או רגיל)(או או רגיל)
11
מגישים את הסטייקים חמים עם הרוטב נשפך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ספגטי רב-גרעיני מבושל חםספגטי רב-גרעיני מבושל חם