פילו משולשים ממולאים בגבינה טרייה (briouats bil jben)
פילו משולשים ממולאים גבינה טרייה (briouats bil jben) הוא מנת תוספת צמחונית. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 224 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ביצה, שמן זית, בצק פילו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו פילו גבינה משולשים, דבש-עז גבינת פילו משולשים, ו שרימפס וגבינה פילו משולשים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב בינונית, מערבבים את הגבינה, הביצה והכוסברה במזלג.
על משטח עבודה נקי, שטוח, לפרוש את סדיני פילו.
חותכים לרצועות על 3 ב/7.5 ס "מ רוחב ולפחות 9 ב/23 ס" מ ארוך. מסדרים כמה מהרצועות הפונות אליך; מכסים את הרצועות הנותרות בניילון נצמד כדי למנוע מהם להתייבש. מברשת קלה את הרצועות עם שמן זית.
מניחים 1 כף של מילוי הגבינה על קצה כל רצועה הקרובה אליך. מקפלים מעל כדי ליצור משולש, ואז לקפל שוב כדי ליצור משולש אחר, וכן הלאה עד הסוף.
צחצח את קצה המשולש עם חלמון ביצה וקפל את הקצה הרופף על החלמון המוברש.
מניחים את המשולשים על צלחת מבלי לתת להם לגעת. חזור עם רצועות פילו הנותרים מילוי גבינה.
מניחים מנה נדיבה של דבש באמצע כל אחד.
במחבת גדולה או מחבת sauté, חום לפחות 1/2 ב/1.25 ס " מ של שמן עד פני השטח מנצנץ. להפחית את החום בינוני. עבודה בקבוצות קטנות, בעדינות למקם את משולשי פילו בשמן ומטגנים, מפנה פעם אחת, עד מוצק וזהוב חום, 30 שניות עד 1 דקה.
העברה עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
מניחים 2 או 3 לחמניות על כל צלחת, טפטוף עם דבש, ומפזרים זרעי שומשום.
Reprinted עם אישור ממרוקו: מסע קולינרי עם מתכונים מהשווקים בניחוח התבלינים של מרקש לנווה המדבר התמלא בזאגורה של ג ' ף קוהלר. זכויות יוצרים © 2012 על ידי ג ' ף קוהלר. Published by Chronicle Books LLC.