פילו שרימפס עם רטבי טבילה
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים פסקטאריים לרפרטואר שלך, פילו שרימפס עם רטבי טבילה עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. תמורת 53 סנט למנה , אתה מקבל תוספת שמגישה 12. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בסביבות 3 גרם חלבון , 8 גרם שומן , ובסך הכל 116 קלוריות . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם מלח, שן שום, משחת צ'ילי תאילנדי ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 0% . מתכונים דומים: בייבי ברי טריז בפילו , פשטידת פילו ברוקולי וגבינה , ועוגות פילו קטנות עם פטל שחור .
הוראות
מקלפים ופותחים את השרימפס, משאירים זנבות.
מפזרים מלח ופלפל. עורמים שישה דפים של בצק פילו על משטח עבודה; מברישים את הדף העליון בחמאה.
חותכים ל-12 רצועות מהצד הארוך.
מניחים שרימפס אחד על כל רצועה; לְהַפְשִׁיל שַׁרווּלִים. במחבת גדולה על אש בינונית, מבשלים שרימפס בשמן במשך 2-3 דקות מכל צד או עד שהשרימפס הופכים לורודים.
בקערה קטנה, טורפים את מרכיבי רוטב הכוסברה ליים. בקערה נוספת מערבבים מיונז ומשחת צ'ילי.