קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

פינוקי דגנים II

פינוקי דגנים II
פינוקי דגנים II נמשכים כשעתיים ו-5 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-16 מנות. תמורת 21 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 107 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -3 גרם שומן . 54 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חמאה, דגני אורז, מרשמלו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 8% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). פינוקי דגנים I , פינוקי דגנים פירותיים ופינוקי דגנים שבע שכבות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
משמנים תבנית בגודל 9x13 אינץ' בחמאה או בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלו פירותמרשמלו פירות
שקית תה לארוחת בוקר אנגליתשקית תה לארוחת בוקר אנגלית
ציוד שתשתמש בו
נקניק מרווה בתפזורתנקניק מרווה בתפזורת
2
בקערה גדולה המתאימה למיקרוגל, מערבבים חמאה ומרשמלו. מכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 1 עד 2 דקות, תוך ערבוב כל 30 שניות, עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מרשמלומרשמלו
שקית תה לארוחת בוקר אנגליתשקית תה לארוחת בוקר אנגלית
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) יוגורט וניל1-1/2 כוסות (12 אונקיות) יוגורט וניל
1-1/4 כוסות (5 אונקיות) גבינה שוויצרית מגוררת1-1/4 כוסות (5 אונקיות) גבינה שוויצרית מגוררת
3
מוציאים מהתנור ומערבבים פנימה את הדגנים.
מרכיבים שתצטרך
דגני בוקרדגני בוקר
ציוד שתשתמש בו
חמאה, בתוספת 3 כפות לרוטבחמאה, בתוספת 3 כפות לרוטב
4
מהדקים פנימה לתבנית המוכנה בעזרת גב כף עם חמאה.
ציוד שתשתמש בו
נקניק מרווה בתפזורתנקניק מרווה בתפזורת
5
מניחים לפינוקים להתקרר כשעתיים עד להתייצבות.
6
חותכים לריבועים ומגישים.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

פינוק עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוז טרי. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.