קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

פיצה אישית-כיכרות בשר בגריל ממולאים

פיצה אישית-כיכרות בשר בגריל ממולאים
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה מושלם עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה אישית-לחם בגריל ממולאים, כיכרות בשר ממולאות מיני, ו כיכרות בשר בגריל.

הוראות

1
גז חום או גריל פחם. בקערה גדולה, מערבבים בשר טחון, פירורי לחם, חלב, תיבול פיצה, מלח ושום. תערובת צורה לתוך 12 (4 אינץ') בצורת נקניקיות לחמניות. לשטח כל עובי 1/4 אינץ ' כדי ליצור קציצות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול פיצהתיבול פיצה
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
עגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנותעגבניות רומא, ללא גרעינים וחתוכות לקוביות קטנות
1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק1 תפוח אדמה קטן, חצוי לאורכו ופרוס דק
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
חמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבתחמאה לא מלוחה, צוננת וחתוכה לקוביות, ועוד כף אחת למחבת
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
בקערה בינונית, מערבבים 1/4 כוס רוטב הפיצה, הבצל והזיתים. כף על 1 כף תערובת שווה על 6 קציצות, מתפשט בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות. למעלה עם שאריות קציצות; קמצוץ קצוות לאטום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מניחים כיכרות בשר על הגריל; מכסה גריל. מבשלים עם חום בינוני 10 עד 14 דקות, פונה מספר פעמים, עד מדחום מוכנס כיכרות בשר קורא 71° (להימנע החדרת מילוי).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
כיכרות בשר מברשת עם הנותרים 1/4 כוס פיצה רוטב ומעל כל אחד עם רצועות גבינה; לבשל 1 דקה יותר או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'