קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות30
מגזין

פיצה אספרגוס אביב

פיצה אספרגוס אביב
אם יש לך פתיתי צ'ילי, שבור לשניים וזרק, אנשובי ארוז בשמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: פיצה אספרגוס אביב, פטריות האביב, אספרגוס + פרושוטו פיצה עם זיגוג בלסמי, ו אספרגוס האביב.

הוראות

1
מחממים התנור שלך (עם אבן, אם יש לך) כדי 500 מעלות במשך 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים את בצק הפיצה על גבי דלפק משוריין קלות, ולחץ כלפי חוץ לתוך דיסק עבה (משאיר שטח 1" לא רצוי לאורך הקצה). להרים את הדיסק ולתת לו לעטוף על הגב של הידיים שלך, לתת כוח המשיכה לעזור לך למתוח אותו לתוך דיסק 12-14".
מרכיבים שתצטרך
(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)(כגון שנטרל, שיטאקי, אנוקי וקרמיני)
3
מניחים את הבצק על קליפה (או גיליון עוגיות הפוך או קרש חיתוך) כי הוא מאובק קלות עם סולת או סוג אחר של קמח.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
גליל פירותגליל פירות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
פזר את המוצרלה על גבי הבצק, ואז את האספרגוס ואת גושים של גבינת עיזים בכל דפוס אמנותי שאתה רוצה. לצד הפיצה על האבן שחומם מראש בתנור שלך, ואופים ~7-10 דקות, עד הקרום חום והגבינה נמס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר את הפיצה מהתנור, ולפזר את גרידת לימון פתיתי צ ' ילי על גבי.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
הוסף אנשובי, אם תרצה. תחתוך ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור