גשו לסופר וקנו טופו, עגבניות משומר, פלפלים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: פיצה בגריל עם טופו מעושן ופלפלים אדומים קלויים, פלפלים אדומים קלויים: שתי טכניקות קלייה וכיצד להשרות אותם, ו פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים צלויים ובצל וריקוטה אורגנו.
הוראות
1
כדי להכין בצק, להמיס סוכר ושמרים במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד 5 דקות. כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח, 1 כף שמן, 1 כפית מלח; מערבבים היטב כדי ליצור בצק נוקשה. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה ואלסטית( כ 10 דקות); להוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק.)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 45 דקות או עד הבצק מוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
מוסיפים עגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית את החום; ומבשלים 30 דקות או עד הרוטב הוא עבה. מערבבים 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
אגרוף הבצק למטה. לכסות ולתת לנוח 5 דקות. מחלקים את הבצק ל-6 חלקים שווים; עובדים עם מנה אחת בכל פעם; מעצבים כל אחד לכדור (מכסים את הבצק שנותר כדי למנוע ייבוש.)