פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים בגריל ובצל ואורגנו ריקוטה
פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים בגריל ובצל וריקוטה אורגנו יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1924 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 96 גרם שומן. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-340 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה עבור הרביעי ביולי. צאו לחנות ואספו אורגנו, עלי בזיליקום, שמן זית ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש בחומץ היין הלבן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת קטיפה אדומה כמו קינוח. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני אדיר של 85%. נסו פיצה בגריל עם נקניק חם, פלפלים בגריל ובצל ואורגנו ריקוטה, נקניק בגריל, פלפלים ובצל פסטה, ו נקניק בגריל עם פלפלים ובצל #צ'רקוקפסנומורגז עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
צולים את הנקניקיה משני הצדדים עד להזהבה ומבושלת, כ -10 דקות לכל צד.
מברישים בצל ופלפלים בשמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים את הבצל והפלפלים עד שהם רכים, כ -3 עד 4 דקות לכל צד.
מוציאים את הנקניקיה מהגריל ופורסים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מוציאים את הבצלים, מפרידים לטבעות וקוצצים גס.
מוציאים את הפלפלים ופורסים לפרוסות בעובי 1/8 אינץ'.
מברישים בצק בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל וצולים 2 עד 3 דקות או עד להזהבה. הופכים וצולים על הגריל במשך 1 עד 2 דקות.
מוציאים מהגריל ומניחים על משטח ישר.
מחלקים את גבינת הפונטינה בין 4 סיבובי הפיצה. מחלקים את הנקניקיה, הבצל והפלפלים מעל הגבינה.
מניחים את הפיצה על הגריל, סוגרים את המכסה וצולים עד שהגבינה נמסה, בערך 3 עד 4 דקות. לסיום בתנור, חממו את התנור ל -450 מעלות צלזיוס.
מניחים את הפיצה על תבניות גיליון ואופים עד שהגבינה נמסה, בערך 5 עד 10 דקות.
מערבבים יחד את הריקוטה, שמן הזית הבתולי והאורגנו בקערה קטנה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מוציאים את הפיצות מהתנור ומזלפים ויניגרט בזיליקום. מעליו בובות מתערובת גבינת הריקוטה ונותנים לנוח 5 דקות. פורסים ומגישים.
מערבבים את כל החומרים ומערבבים לתערובת אחידה. התאם תיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.