פיצה ברוקולי פסטו
המתכון ברוקולי פיצה פסטו יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לך מלח ופלפל, עגבניות, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: ברוקולי פסטו (עבור Pizzan ופסטה), פיצה פסטו עם עגבניות טריות ומוצרלאן ופיזזן מושלם בבית, ו פיצה מרגריטה גביני חומוס עם פסטו לחם פיצה בגריל.
הוראות
מחממים התנור ל 475 מעלות F. אם באמצעות ברוקולי קפוא, להפשיר אותו על פי הכיוונים על החבילה.
דק מגררים את הפרמזן, ואז מניחים 1/3 כוס לתוך הקערה של מעבד מזון יחד עם הברוקולי, בזיליקום 2/3 כוס, 1/4 כפית מלח ופלפל 1/4 כפית. בעוד המעבד פועל, טפטוף ב 3 כפות שמן זית. תהליך עד חלקה, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך.
מפזרים משטח עבודה עם קמח תירס ולהשתמש מערוך ו/או הידיים שלך כדי למתוח את הבצק לתוך מעגל 12 אינץ'. ריססו את תבנית האפייה בתרסיס בישול והניחו עליה את הבצק.
מורחים את הברוקולי פסטו על הבצק, משאירים גבול לקרום. לפזר את גבינת עיזים על החלק העליון של פסטו, ואז דק לחתוך את העגבניות ולסדר את הפרוסות על גבי.
אופים עד הגבינה והעגבניות מתרככים והקרום הוא חום זהוב, 12 עד 14 דקות.
מקשטים את הפיצה עם שאר פרמזן, בזיליקום 1/3 כוס הנותרים פתיתי פלפל אדום.
טפטוף עם הנותרים 2 כפיות שמן זית לחתוך את הפיצה לתוך 8 פלחי.