קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות83
מגזין

פיצה ג'רזי עם שום קלוי ארוגולה

פיצה ג'רזי עם שום קלוי ארוגולה
המתכון פיצה ג'רזי עם שום קלוי ארוגולה יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מספק כ 1 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 72 גרם של שומן, וסך הכל 1529 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לך פלפל טחון, תיבול, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. עם כפית נסו פיצה כרובית קלויה w / תינוק ארוגולה & שום קלוי: פוסט אורח על ידי קים בי בתשוקה של מטורף, פירה שום פירה עם סלט ארוגולן ושומר, ו פיצה עם ביצים, פלפלים אדומים קלויים, זיתים וארוגולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את החלק העליון של ראש שום, טפטוף עם קצת שמן זית, לעטוף בנייר כסף, וצולים במשך 30-40 דקות, או עד רך. לאחר מגניב, לסחוט שום קלוי לתוך קערה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
3
להקציף דבש לתוך מי ברז חמים (או מים מסוננים nuke ל 100 מעלות), ומערבבים בחבילה אחת של שמרים. אפשר שמרים הוכחה (קצף למעלה) במשך כ 5 דקות. בינתיים, להוסיף כוס אחת של קמח ומלח למעבד מזון דופק מספר פעמים. לאחר תערובת שמרים הוא קצף ועבה, להפעיל את מעבד המזון טפטוף תערובת שמרים לתוך הקמח בזרם איטי ויציב עד הקמח רק מתחיל להידבק יחד לכדור מלוכד. ייתכן שלא תצטרך את כל תערובת השמרים, ואתה לא רוצה להוסיף יותר נוזלים ממה שצריך,
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מוציאים את הבצק ממעבד המזון ולשים את הבצק על משטח משוריין במשך 2-3 דקות, ברגע שהבצק אלסטי ולא דביק יותר, מניחים אותו בקערה קטנה ומטפטפים בשמן זית עד שכדור הבצק כולו מכוסה. מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לעלות במשך 1-2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
בעוד הבצק עולה, מחממים את התנור ל-500 מעלות ומניחים את אבן הפיצה בתחתית התנור. לאחר הבצק עלה, אגרוף אותו, ולחץ את הבצק על משטח מקומח לצורה של מעגל.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מניחים קמח תירס על קליפת הפיצה, ומניחים את הבצק למעלה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
טפטוף בצק עם קצת שמן זית, ומורחים עם שום קלוי ומתבלים במלח, פלפל ותבלינים איטלקיים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
8
תוסיף גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
9
מניחים את הבצק על אבן פיצה מחוממת ואופים במשך 5-10 דקות או עד שהגבינה נמסה והקרום חום.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
10
הסר פיצה מהתנור על קליפת פיצה. לזרוק ארוגולה עם שמן זית, מלח ופלפל, ולכסות את הפיצה עם תערובת ארוגולה ולאפשר לנבול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מגישים חם.