פיצה לבנה עם בצל קרמל ועוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לך שמן זית, פיצה קרום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. מתכונים דומים: בצל מקורמל & פיצה לבנה פטריות, Paleo Caramelized בצל פיצה לבנה-חלבי-חינם, ו פיצה עוף בגריל לבן עם בצל מתוק מקורמל.
הוראות
1
בצל מקורמל: חמאה מומסת עם שמן זית במחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמל
סטייקים של ניו יורק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בצל פרוס וסוכר חום ומבשלים 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
הסר מהחום.רוטב: בינתיים, במקום חלב, קורנפלור, שום, מלח שום, אבקת בצל, אורגנו, מלח, פלפל, ואגוז מוסקט בסיר בינוני. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל במשך 2 דקות. להפחית חום ומבשלים עד רוטב מתעבה, על 3-4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
4 עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
1
מורחים בצק מוכן עם רוטב לבן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
2
מפזרים שום וחצי גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
שום גויה®
3
מורחים על עוף מגורר, בצל, עגבניות, צלפים ושאר הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץ
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
לחם אגוזי מלך וצימוקים
4
מוסיפים את הריקוטה והאננס האופציונליים אם תרצה.באמצעות מברשת מאפה, מברשת ציפוי דק של שמן זית סביב הקרום החיצוני ולאחר מכן מפזרים קלות עם מלח שום.מבשלים בתנור 232° למשך 10-15 דקות עד שהגבינה תוססת וקרום בשחמה.