פיצה סלמון מעושן
פיצה סלמון מעושן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 983 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. 29 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. אם יש לכם קליפה פיצה קרום, עלי שמיר, מלפפוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קסדייה קינוח שוקולד פטל # Choctoberfest כקינוח. מתכונים דומים: תוספת פיצה-פיצה סלמון מעושן, פיצה סלמון מעושן, ו פיצה סלמון מעושן.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
קרום פיצה פריך 5 דקות על מחבת פיצה מחוררת או על מתלה תנור.
בעוד קרום הפיצה בתנור, מערבבים שמנת חמוצה עם מיץ לימון ושמיר בקערה קטנה.
הסר פגז פיצה מהתנור ולתת לעמוד עד מגניב למגע. יש לך כיס של זמן כאן לעבוד על מתכונים אחרים.
על קליפת פיצה קרירה ופריכה, מורחים את רוטב השמנת החמוצה בשכבה זוגית. באופן שווה להפיץ סלמון מעושן פרוס, עובד כל הדרך עד הקצוות.
פיצה למעלה עם מלפפון פרוס, בצל אדום, צלפים.
חותכים כל 1/2 ב 1/2 שוב, 4 חתכים על פני. להפוך את המחבת 1/4 לפנות ולפרוס לרבעים, מה שהופך 16 חתכים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא טיילר יקב סנטה ברברה שרדונה מחוז. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.
![יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה]()
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.