פיצה עוף כוסברה פג'יטה
פיצה כוסברה עוף פאג'יטה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. , מתכון זה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 29 גרם חלבון , 12 גרם שומן ובסך הכל 370 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. למתכון הזה של Taste of Home יש 1 מעריצים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זהו מתכון במחיר סביר לחובבי האוכל המקסיקני. אם יש לכם קרום פיצה, פלפל, פלפל חריף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 55% . הציון הזה מוצק. פיתה פג'יטה עוף , פג'יטה עוף ממולא פלפל חריף ומנגו מוקפץ שעועית שחורה עם רוטב קוקוס ליים כוסברה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
פרוס קרום לתוך 15 אינץ '. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול; לשטח את הבצק ולבנות מעט קצוות.
אופים ב-425 מעלות למשך 7-10 דקות או עד להזהבה.
בינתיים, במחבת טפלון גדולה, מטגנים את העוף ב-2 כפיות שמן עד שהוא כבר לא ורוד.
מפזרים תערובת תיבול; לבשל 30 שניות יותר.
באותה מחבת מטגנים פלפלים ובצל בשמן הנותר במשך 3 דקות.
להוסיף שום; מבשלים עוד דקה אחת או עד שהירקות רכים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את הסלסה, הפלפל והעוף השמור.
כף תערובת עוף על הקרום; מפזרים גבינה.
אופים 6-10 דקות או עד שהגבינה נמסה.