פיצה פיצטה 211 מרגריטה פיצה
המתכון Pizzetta 211 Margherita פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 753 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 39 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אורגנו, עלי בזיליקום קלים, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו פיצה מרגריטה עם רוטב פיצה עגבניות קלוי, פיצה מרגריטה, ו פיצה מרגריטה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, להקציף יחד 1 כוס מים בטמפרטורת החדר ואת השמרים.
בואו לעמוד 15 דקות בטמפרטורת החדר.
בקערה של מערבל לעמוד באמצעות וו בצק, לערבב 2 כוסות קמח, 2 כפית. מלח, כף אחת. שמן זית, ותערובת שמרים במהירות בינונית עד משולב היטב, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך.
מוסיפים 1/2 כוס קמח הנותרים ומערבבים כ -30 דקות, או עד הבצק הוא חלק מאוד וגמיש.
בינתיים, לעשות רוטב עגבניות: בסיר בינוני, חום 2 כף. שמן זית על חום בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים שום ומערבלים בשמן חם עד שהוא מתחיל להריח טוב, על 15 שניות. מערבבים עגבניות ומבשלים, חשופים, כדי לעבות ולבשל את הטעמים "משומר", לפחות 25 דקות.
בעוד הרוטב הוא בישול, לשים 1/4 כוס שמן זית עלי בזיליקום במעבד מזון מערבולת דק קוצצים בזיליקום, גירוד למטה הצדדים של קערה לפי הצורך. מערבבים 1 כף. שמן בזיליקום לרוטב עגבניות כפי שהוא בישול, יחד עם 1 קמצוץ מלח.
יוצקים שמן בזיליקום שנותר לקערה קטנה ומכסים את פני השטח בשכבה דקה של שמן זית.
ברגע שהבצק מוכן, מחלקים ל-4 מנות. באמצעות שתי הידיים, לגלגל כל חלק עם תנועה לחיצה מעגלית עד שהוא הופך כדור חזק. אבק כל כדור עם קמח, להגדיר אותו על תבנית אפייה מקומטת, ולכסות באופן רופף עם לעטוף פלסטיק.
תן לבצק לעלות 1 שעה, או עד שכמעט הוכפל בגודל (אל תתנו לעלות יותר משעה 1).
שים אבן פיצה או תבנית אפייה על המדף התחתון של התנור מחממים עד 550( או גבוה כמו התנור ילך), לפחות 25 דקות. עבודה עם כדור בצק 1 בכל פעם, להגדיר על קליפת פיצה משוריינת היטב או תבנית אפייה למתוח לתוך 10-11-in. מעגל. להתמתח ל-10-11-in. עיגול, הקש קודם על מרכז הכדור עם קצות האצבעות כדי להוציא אותו בעדינות. לאחר מכן, לדחוף אותו החוצה מהמרכז עם קצות האצבעות שלך. ואז להרים את עיגול הבצק, מחזיק אותו מתחת לשוליים, להפוך אותו כמו הגה, לתת את כוח המשיכה של הבצק לעזור לו למתוח. לעטוף את הבצק על גב הידיים שלך בעדינות למתוח החוצה, מסתובב מעת לעת. פלופ הבצק המתוח על קליפת הפיצה.
כף 3 עד 4 כף. רוטב עגבניות על בצק, משאיר לפחות 1/2-in. גבול.
קצה הצמח של קליפת פיצה (או קצה ארוך של גיליון אפייה) על פיצה אבן (או גיליון שחומם מראש) ולדחוף פיצה במהירות על אבן ואופים 3 עד 6 דקות, או עד הקרום נראה יבש אבל לא השחמה.
הסר פיצה מהתנור ומפזרים על 1/2 קוביות מוצרלה כוס באשכולות, ולאחר מכן 1 אורגנו קמצוץ נדיב. חזור לתנור ומבשל 2 עד 5 דקות יותר, או עד הקרום הוא חום זהוב מוצק אבל לא רוק קשה.
העברת פיצה קרש חיתוך טפטוף עם שמן בזיליקום. להרכיב ולאפות את שאר הפיצות באותה הדרך.
הפוך קדימה: הבצק יכול להיווצר לתוך כדורים (צעד
ומקורר לילה, מכוסה היטב בניילון נצמד, במקום לעלות על הדלפק (זה יעלה לאט במקרר). אתה יכול גם להקפיא את הבצק עד 2 שבועות (לתת בצק מקורר או קפוא לבוא לטמפרטורת החדר לפני מתיחה).
וריאציה: Pizzetta 211 פיצה פפרוני
בצע הוראות לפיצטה 211 פיצה מרגריטה. בשלב 7, להניח 8 או 9 פרוסות סלמי חם מולינארי או סלמי החריף האהוב עליך על בצק (תצטרך על 4 עוז. עבור 4 פיצות).
קלוריות 107 (49% משומן); שומן 9g (שבת 1g); חלבון 7g; פחמימות 6g; סיבים 57g; Chol 125mg; נתרן 280mg.