פיצה פפרוני הודו עם קרום דק
פיצה פפרוני הודו עם קרום דק עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 412 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עגבניות משומר, מוצרלה חצי רזה, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 5 דקות. מתכונים דומים: פיצה פפרוני ללא גלוטן קרום דק, פיצות פפרוני פרובולון, ו פיצות פורטבלו פפרוני.
הוראות
מחממים תנור ל 260°. Mist שני הצדדים של 2 טורטיות עם תרסיס בישול.
מניחים טורטיות על תבנית אפייה, העליון עם חצי עגבניות, פפרוני וגבינה; אופים על המדף העליון במשך 3 דקות. לעבור מתלה תחתון ואופים עד טורטיות נפוחות ושחומים סביב קצוות, כ 3 דקות יותר.
בעוד שתי הפיצות הראשונות מתבשלות, הרכיבו את שתי הפיצות הנותרות על תבנית אפייה אחרת.
אופים לפי ההוראות לעיל, מפזרים בזיליקום שנותר, ומגישים מיד.