פיצה צמחונית ארבע עונות
פיצה צמחונית ארבע עונות עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 3 מנות.08 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 27 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 564 קלוריות. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. אם יש לכם מוצרלה, בצק פיצה, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. עם כפית ציון 43%, המנה הזו די טובה. נסו פיצה צמחונית ארבע עונות, טורקיה לכל עונות השנה, ו ארבע עונות אנצ'ילדות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 475 מעלות צלזיוס.
מברישים תחתית של תבנית אפייה גדולה עם שמן זית. לחץ ומתוח בצק פיצה באופן שווה כדי ליצור סיבוב גדול. (אם הבצק מתנגד בהתחלה, תנו לו לנוח דקה ואז המשיכו.)
מפזרים מוצרלה וחצי פרמזן ומשאירים גבול רגיל בגודל 1/2 אינץ'.
מסדרים על פיצה לבבות ארטישוק, פטריות, עגבניות מיובשות ופלפלים לפי הצורך.
אופים פיצה עד שהחלק התחתון של הבצק מזהיב (מרימים פיצה בזהירות בעזרת מרית להצצה) והגבינה מבעבעת, 15 עד 20 דקות.
מניחים לעמוד 5 דקות על רשת לפני שפורסים ומגישים. מציעים אבקת שום או פלפל אדום כתוש בצד.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם אפשרויות נהדרות עבור איטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. הברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 85 דולר לבקבוק.
![ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה]()
ברון ריקאסולי קולדילה קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. פירותי אוורירי שלה, פרחוני בלסמי הערות להכות על האלגנטיות הרעננה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניס, קינמון. כל הפאר שלו בא לידי ביטוי בחיך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז החומציות והאלגנטיות. התווים האופייניים לפרי אדום המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.