קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות21
מגזין

פיצה תפוחי אדמה

פיצה תפוחי אדמה
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל ים תיכוני. נסו להכין פיצה תפוחי אדמה בבית. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 31 גרם חלבון , 15 גרם שומן , ובסך הכל 416 קלוריות . מתאים ל-2 מנות. תמורת $1.94 למנה , מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. גשו לסופר וקנו מרק גבינת צ'דר מרוכזת, גבינת צ'דר, חלב ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 65% , וזה טוב. פיצה שטוחה תפוחי אדמה ובצל מקורמל , פיצה ביתית עם בצק דק + פסטו + תפוח אדמה , ופיצה בטטה, נקניק ובצל מקורמל דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בכלי קטן המתאים למיקרוגל; להוסיף מים. מכסים ומכניסים למיקרוגל בחום גבוה למשך 10 דקות או עד לריכוך; לְנַקֵז.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2
שכבות פרוסות תפוחי אדמה באופן שווה על 7-1/2-in. מחבת פיצה מצופה בתרסיס בישול; לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
3
במחבת, מבשלים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לְנַקֵז. מערבבים פנימה מרק וחלב.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
יוצקים על תפוחי אדמה. מעל עם רוטב פיצה וגבינות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
5
אופים ב-400 מעלות למשך 15-20 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות