המתכון עוף פרמזן פיצה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 37 דקות. מנה אחת מכילה 806 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 40 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, עוף טחון, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-16 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. נסו Parm עוף, Omg עוף Parm, ו עוף פארם בורגר (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
ידיים מעילים ומשטח עבודה עם קמח תירס קטן או קמח. שימוש ביד או מערוך, ליצור פיצה עגולה 14 אינץ'.
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
4
מניחים פיצה על תבנית אפייה או פיצה אבן לתקוע את החלק העליון עם כמה חורים.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
5
טפטוף קצת שמן זית כתית על הבצק ומניחים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בינתיים, לחמם מחבת עמוקה מעל חום בינוני גבוה עם 2 כפות של שמן זית כתית.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים בשר ושוברים אותו עם כף עץ. כדי להשחים בשר, להוסיף שום ובצל, ואז מתבלים עם מלח ופלפל. מבשלים יחד 5 עד 6 דקות ואז מוסיפים פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדום, אורגנו והעגבניות למחבת.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי רזרב Poggio Reale עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.