קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות41
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

פיצול מרק אפונה עם קרוטונים פומפרניקל

פיצול מרק אפונה עם קרוטונים פומפרניקל
הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך מים, קוביות לחם פומפרניקל, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. מתכונים דומים: מרק גבינה קנדי עם קרוטונים פומפרניקל, מרק בלאדי מרי עם קרוטונים גבינה בגריל פומפרניקל, ו מרק אפונה עם קרוטונים בייקון ופרמזן.

הוראות

1
חם חם רותח ב 16 כוסות מים בסיר 6 ליטר עמוק, נחשף, עד הבשר מכרז, 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להעביר את הקרסוליים ללוח חיתוך ולמדוד מרק: אם הוא מודד יותר מ 12 כוסות, להמשיך רותחים עד מופחת; אם פחות, להוסיף מספיק מים בסך הכל 12 כוסות. כאשר הקרסונים קרירים מספיק כדי להתמודד, להשליך את העור לחתוך בשר לחתיכות 1/4 אינץ ' (עצמות מילואים).
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
3
קוצצים 2 גזר ומבשלים יחד עם בצל וסלרי ב 2 כפות שמן בסיר כבד 6-8 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד מתרכך, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים אפונה מפוצלת, מלח שולחן, פלפל, מרק בשר חזיר, עצמות שמורות ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד אפונה מתפרקת ומרק הוא מעובה מעט, על 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מפוצלתאפונה מפוצלת
מלח שולחןמלח שולחן
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
5
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בעוד מרק מבשלים, לזרוק לחם עם הנותרים 3 כפות שמן ומלח כשר בקערה גדולה, ואז להפיץ בשכבה 1 במחבת אפייה רדודה גדולה ואופים עד פריך, כ 10 דקות. קרוטונים מגניבים במחבת על מדף.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
קרוטוניםקרוטונים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מחצית שנותרה 2 גזר לאורכו, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הסר עצמות ממרק עם כפית מחוררת וזרוק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
9
מוסיפים גזרים ונקניק למרק ומבשלים, חשופים, עד שהגזר רך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
10
מוסיפים אפונה קפואה ומבשלים, חשוף, ערבוב, עד רק מחומם דרך, על 3 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
מגישים מרק עם קרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
1
* קרוטונים ניתן לעשות 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, ולאחר מכן נשמר במיכל אטום בטמפרטורת החדר. * מרק הוא הטוב ביותר כאשר עשה, ללא אפונה קפואה, 1 יום קדימה (לתת טעמים זמן לפתח). מגניב לגמרי, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה. לחמם, במידת הצורך, רזה עם מים. מערבבים באפונה קפואה תוך כדי חימום.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)