קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות12
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פיצוצ'רי עם כרוב סבוי, תפוחי אדמה וביטו

פיצוצ'רי עם כרוב סבוי, תפוחי אדמה וביטו
פיצוצ'רי עם כרוב סבוי, תפוחי אדמה וביטו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת התוספות שלכם. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 4 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -12 גרם חלבון , 27 גרם שומן , ובסך הכל 401 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא מושלם. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 40 דקות . מתכון זה מ-Foodnetwork דורש פיצוצ'רי, מלח, שום וחמאה. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 54% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו ניוקי פולנטה עם כרוב סבוי וגבינה , מרק כרוב סבוי ושורשי סלרי עם כרישה קונפי , וקורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים .

הוראות

1
מניחים סיר פסטה גדול על האש עם 3 ליטר מים ו-2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת ביטו מגוררת (ניתן להחליף בפונטינה או מונטסיו)1 כוס גבינת ביטו מגוררת (ניתן להחליף בפונטינה או מונטסיו)
גבינת ביטו מגורדת (יכולה להחליף את פונטינה או מונטסיו)גבינת ביטו מגורדת (יכולה להחליף את פונטינה או מונטסיו)
(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)(יכול להחליף את פונטינה או מונטסיו)
ציוד שתשתמש בו
2 כרישות קטנות, קצוצות לקוביות של 1/2 אינץ'2 כרישות קטנות, קצוצות לקוביות של 1/2 אינץ'
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה. מבשלים 7 דקות, עד שהתפוחי אדמה רכים מעט, ומוסיפים את הכרוב. מבשלים 3 עד 4 דקות ומוסיפים את הפסטה. מחזירים לרתיחה ומבשלים 3 עד 4 דקות עד שהפסטה יציבה ועדיין לעיסה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה, קצוצה לקוביות של 1/2 אינץ'כרישה, קצוצה לקוביות של 1/2 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
3
בינתיים, במחבת בקוטר 25 ס"מ ממיסים את החמאה עד שהקצף שוכך, מוסיפים את הכרישה, השום והמרווה ומבשלים עד לריכוך, כ-6 עד 8 דקות, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 מתכון פיצוצ'רי (ראה מתכון בסיסי)1 מתכון פיצוצ'רי (ראה מתכון בסיסי)
מתכון פיצוצ'רי (ראה מתכון בסיסי)מתכון פיצוצ'רי (ראה מתכון בסיסי)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
2 תפוחי אדמה בינוניים בצבע שעווה, 3/4 פאונד, קלופים וחתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ2 תפוחי אדמה בינוניים בצבע שעווה, 3/4 פאונד, קלופים וחתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
4
משמנים תבנית אפייה מחרס ומחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס. יוצקים רבע מתערובת הפסטה לתוך התבנית, לאחר מכן מפזרים רבע מתערובת הכרישה ורבע גבינה מגוררת. ממשיכים עד לסיום כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה דונגיים, 3/4 פאונד, קלופים וחתוכים לקוביות של 2.5 ס"מתפוחי אדמה דונגיים, 3/4 פאונד, קלופים וחתוכים לקוביות של 2.5 ס"מ
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
5
מכניסים לתנור ואופים 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סלט ארוגולה, להגשהסלט ארוגולה, להגשה
6
מוציאים ומערבבים כמו סלט ומגישים מיד באותה קערה.
ציוד שתשתמש בו
שאוסינג, או יין אורז סינישאוסינג, או יין אורז סיני