פיצוצ'רי עם כרוב סבוי, תפוחי אדמה וביטו
פיצוצ'רי עם כרוב סבוי, תפוחי אדמה וביטו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת התוספות שלכם. מתכון ללא גלוטן זה מגיש 4 מנות . מנה אחת מהמנה מכילה כ -12 גרם חלבון , 27 גרם שומן , ובסך הכל 401 קלוריות . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא מושלם. מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח בערך 40 דקות . מתכון זה מ-Foodnetwork דורש פיצוצ'רי, מלח, שום וחמאה. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 54% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו ניוקי פולנטה עם כרוב סבוי וגבינה , מרק כרוב סבוי ושורשי סלרי עם כרישה קונפי , וקורנביף אפוי עם כרוב מוקפץ ותפוחי אדמה חדשים אפויים .
הוראות
מניחים סיר פסטה גדול על האש עם 3 ליטר מים ו-2 כפות מלח.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומביאים לרתיחה. מבשלים 7 דקות, עד שהתפוחי אדמה רכים מעט, ומוסיפים את הכרוב. מבשלים 3 עד 4 דקות ומוסיפים את הפסטה. מחזירים לרתיחה ומבשלים 3 עד 4 דקות עד שהפסטה יציבה ועדיין לעיסה.
בינתיים, במחבת בקוטר 25 ס"מ ממיסים את החמאה עד שהקצף שוכך, מוסיפים את הכרישה, השום והמרווה ומבשלים עד לריכוך, כ-6 עד 8 דקות, ומניחים בצד.
משמנים תבנית אפייה מחרס ומחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס. יוצקים רבע מתערובת הפסטה לתוך התבנית, לאחר מכן מפזרים רבע מתערובת הכרישה ורבע גבינה מגוררת. ממשיכים עד לסיום כל המרכיבים.
מכניסים לתנור ואופים 10 דקות.
מוציאים ומערבבים כמו סלט ומגישים מיד באותה קערה.