פיצות טורטייה תירס
פיצות טורטייה תירס הן מנה עיקרית צמחונית לקטוא ואובו . מנה אחת מכילה 383 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -15 גרם שומן . תמורת 1.32 דולר למנה , מתכון זה מכסה 17% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מספיק ל-16 מנות. אדם אחד שמח שניסה את המתכון הזה. אם יש לכם זיתים, סלסה, תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 61% . מרק אבוקדו, תירס, עגבניות וטורטייה , טורטיות תירס וערימות ירקות עם קולי פלפלים אדומים , ומיני פיצות ארטישוק, קלמטה ועגבניות מיובשות עם שום ורוזמרין דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
במחבת על אש בינונית, טגנו את הבשר, הבצל והפלפל הירוק עד שהבשר כבר לא ורוד; סננו. בקערה, ערבבו את רסק העגבניות והמים עד לקבלת תערובת אחידה; הוסיפו את הסלסה. ערבבו לתוך תערובת הבשר. ערבבו פנימה את התירס, העגבניות, הזיתים והתבלינים.
מניחים את הטורטיות על תבניות אפייה לא משומנות.
מורחים כל אחד ב-1/4 כוס תערובת בשר עד לעומק של 1/2 אינץ' מהקצה ומפזרים 1/4 כוס גבינה.
אופים בחום של 190 מעלות צלזיוס במשך 5-7 דקות או עד שהגבינה נמסה.