פיצת ירקות האביב עם גרמולטה
מתכון פיצה ירקות האביב עם גרמולטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 30 דקות. מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 388 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר עבור אביב. גשו לסופר וקנו אספרגוס חתיכות, מרק עגבניות שמנת, קליפת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: פיצת ירקות האביב עם גרמולטה, צלעות כבש מטוגנות עם ירקות האביב וגרמולטה האביב, ו פיצה ירקות קלויים באביב.
הוראות
מניחים אבן פיצה או תבנית אפייה כבדה בתנור. מחממים תנור ל 500 (לשמור על אבן פיצה או תבנית אפייה בתנור כפי שהוא מתחמם).
מניחים בצק בקערה בטוחה למיקרוגל מצופה בתרסיס בישול. כיסוי ומיקרוגל במדיום (50% כוח) 45 שניות.
הסר גבעולים מן הנורה שומר; מילואים 1 כפות.
חותכים את הנורה לפרוסות דקות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל. יש לשטוף אפונה במים קרים להפשיר; לנקז.
מוסיפים אפונה, נורת שומר, אספרגוס, שום פרוס למחבת; לטגן 2 דקות.
מגלגלים בצק למעגל של 14 אינץ ' על משטח מקומח קלות; חודרים את כל המשטח בנדיבות עם מזלג. בזהירות להסיר פיצה אבן מהתנור. סדר בצק על פיצה סטון.
מערבבים ריקוטה, חלב, פלפל, גבינת פקורינו רומנו; להפיץ באופן שווה על פיצה, משאיר גבול 1/2 אינץ'.
אופים ב 500 במשך 5 דקות. בזהירות להסיר פיצה אבן מהתנור. פיצה למעלה עם תערובת אפונה.
אופים ב 500 במשך 5 דקות או עד הקרום הוא השחמה פריך.
הסר מהתנור; מפזרים באופן שווה עם מלח.
מערבבים שברי שומר שמורים, פטרוזיליה, קליפה ושום טחון; מפזרים על פיצה.