פיצת פירות טעימה
. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם סוכר של ממתקים, בננה, דגני אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. , שהוא מוצק. נסו פיצת פירות טעימה, סלט פירות... יאמי יאמי!, ו מאפינס פירות טעימים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני לשלב את החמאה ומרשמלו. מערבבים על אש נמוכה עד מומס.
הסר מחבת מחום ומערבבים את דגני האורז הפריך. הכן מחבת פיצה על ידי ציפוי קל עם תרסיס שמן צמחי. לחץ על תערובת הדגנים באופן שווה על מחבת הפיצה.
מניחים לתוך המקרר כדי להתקרר.
כדי להפוך את הרוטב, לשלב גבינת שמנת, סוכר וקקאו של ממתקים בקערה קטנה. לנצח עד חלקה וקרם.
מורחים באופן שווה על קרום הפיצה. לסדר את התותים, בננות, וקיווי פרוסות על הקרום כדי להיראות כמו תוספות פיצה, או לעשות עיצוב מפואר.
בכוס קטנה, מערבבים יחד את ריבת משמש עם המים. לטפוח על הפרי עם מברשת. זה ימנע מהפרי להפוך לחום. מקציפים את השמנת הכבדה, סוכר, וניל עד נוקשה, טיפת קצפת על הפיצה. חתוך כמו פיצה, אבל דק יותר. זהו קינוח עשיר מאוד.